kartun widget

Thursday, May 7, 2009

sistem oh sistem


UUuuuuuuuu...kepala aku dah berasap..adui,sistem-sistem.lum ciap lagi nih..dah abih pikir dah..huhu..nape la ragam manusia ni pelbagai.kehendak dan kemahuan juga berbeza. itulah sebab sistem aku pun jadi fleksibel.ada 10% lagi tak ciap. masalah macamana nak create business card aje lagi..huhu..lain-lain dah ok rasanya.

pada pendapat korang macamana ye nk solve the problem!


a-adakah aku harus kecikkan fungtion utk sistem ni?
b-adakah aku harus buat tak tau jaa...
c-adakah aku harus terus buat report dan hentikan buat sistem
d-semua aku buat.


aaaAAAAAAAAarrrrr...tensioNNNNN!

7 comments:

  1. epul buat mane yg mampu jerk...
    aku pn ader yg xleh nk wat...

    ReplyDelete
  2. ni dh abih lwn dah..huhu..

    ReplyDelete
  3. alahai...ciannyee..meh nk tolong jwab..A?B?C?D?..aduss,soklan 2 pn cm susah je..xde tips ke..ermm,cmne nk setel ni ek..gna talian hayat je la awk...hehe

    cmnila awk,cool je dlu k,klu leh tdo je trus..pas2 awk bgn pk,sistem2 mmgla klu xdpt solve wlpn kecik je msti x puas atikn..tp kn awk ckp,mse2 x suke kn awkkn..so,mane yg pntg yg perlu sgt awk dhulukn..yg 2 la wak wat k..:)..dh la2..p la pk..ish2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin